ΑΙΘΡΙΑ

Συστήματα αιθρίων που καλύπτουν κάθε ανάγκη!

Τα αίθρια αποτελούν πρακτικές λύσεις υψηλής αισθητικής που εξυπηρετούν από τον φυσικό φωτισμό ενός κτιρίου μέχρι την στέγαση ή επέκταση των χώρων σας. Η Αίθρια Coriala Αριάδνη προσφέρει λύσεις υψηλής αισθητικής που προσθέτουν λειτουργικότητα στο κτίριο σας.

Οι πιο συχνές χρήσεις των συστημάτων αιθρίων συναντώνται σε κατοικίες για να διαμορφωθεί ένας χώρος, σε επαγγελματικούς χώρους για στέγαση τους και σε υπαίθριες πισίνες και γυμναστήρια. Η κατασκευή ενός αιθρίου μπορεί να περιλαμβάνει θόλους, πυραμίδες, και άλλες γωνιακές ή καμπύλες κατασκευές.

Η Coriala Αριάδνη έχει στο ενεργητικό της πληθώρα έργων κατασκευάζοντας εξελιγμένα συστήματα αιθρίων υψηλής αισθητικής που αντέχουν στο χρόνο και στα φυσικά φαινόμενα.

Οι πρωτότυπες λύσεις που σας προτείνουμε θα ταιριάξουν αρμονικά σε κάθε χώρο. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα αίθρια ώστε να τοποθετηθούν σε αρμονία με το κτίριο, σε νέες η παλαιότερες κατασκευές.

Επιλέγετε το στυλ που θέλετε, παραδοσιακό ή σύγχρονο και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα υλικά ώστε να καλύπει τις ανάγκες σας και να πληροί τις υψηλότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές.

Η τεχνολογική εξέλιξη και η ανάγκη για κάλυψη ιδιαίτερων αναγκών έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη υλικών με προηγμένες δυνατότητες και αντοχές. Έτσι επιτυγχάνεται μεγάλη ευελιξία στην κατασκευή συστημάτων αιθρίων.

Για τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε υλικά όπως Πολυκαρβονικά φύλλα, Κρύσταλλα οροφής, Πάνελ πολυουραιθάνης (isobau), Πάνελ αλουμινίου (etalbond) και ενισχυμένα υλικά όπως ινοπλισμένα πολυμερή και αρχιτεκτονικές μεμβράνες.

Οι πολυμορφικές κατασκευές εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στο χώρο σας! Συνήθως αποτελούν κινητές ή πτυσσόμενες κατασκευές που επιτρέπουν την αναδιαμόρφωση του χώρου.

Κατασκευάζουμε συστήματα αιθρίων με πτυσσόμενα κρύσταλλα, κινητοί τοίχοι και κινητές οροφές με κρύσταλλα, πολυκαρβονικά υλικά ή πάνελ πολυουραιθάνης που ανοίγουν τηλεσκοπικά ή χρησιμοποιώντας περιστρεφόμενα πάνελ.

Η Γκίνης Χαράλαμπος εγγυάται για την κατασκευαστική αρτιότητα και την αντοχή των κατασκευών της. Τα σύγχρονα συστήματα αιθρίων που κατασκευάζουμε διακρίνονται για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ασφάλειας που διαθέτουν.

Οι εξελιγμένες κατασκευαστικές μέθοδοι και η λεπτομερής μελέτη εξασφαλίζει την αντοχή των κατασκευών μας. Ενσωματώνοντας προηγμένα χαρακτηριστικά τα συστήματα αιθρίων μπορούν αξιόπιστα να χρησιμοποιούνται για χρόνια.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχική ΑΙΘΡΙΑ

Συστήματα Σκίασης

Η κατάλληλη τέντα θα σας προσφέρει απτελεσματική σκίαση και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Μελετάμε το χώρο σας και διαμορφώνουμε το σύστημα σκίασης που καλύπτει τις ανάγκες σας...

Περισσότερα...

Στέγαση Υπαίθριων Χώρων

Στεγάστε αποτελεσματικά υπαίθριους ή ημιυπαίθριους χώρους με σύγχρονα συστήματα αιθρίων που προσφέρουν υψηλή αισθητική και αποτελεσματική μόνωση. Κατασκευάζουμε λύσεις για κάθε χώρο...

Περισσότερα...

Δείτε τα έργα μας!

Τα έργα μας περιλαμβάνουν αίθρια, συστήματα σκίασης, αρχιτεκτονικές κατασκευές και πέργκολες σε κατοικίες και σε επαγγελματικά κτίρια. Δείτε φωτογραφίες των πιο γνωστών μας έργων...

Έκθεση φωτογραφιών...

Διαδώστε το!