ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Τα τελευταία χρόνια τα συστήματα πέργκολας έχουν εξελιχτεί ώστε να προσφέρουν λύσεις πρακτικές και λειτουργικές για κάθε χώρο. Η Γκίνης Χαράλαμπος προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που θα στεγάσουν επαγγελματικούς ή οικιακούς χώρους. Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων συστημάτων πέργκολες και στεγάστε τους χώρους σας αποτελεσματικά με κατασκευές ημιμόνιμες που προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και τη βροχή.

...με μεγάλη ποικιλία υλικών!

Κάθε πέργκολα που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε είναι μοναδική. Η μελέτη γίνεται με βάση τις ανάγκες του χώρου σας ώστε να καλύψει τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Χρησιμοποιώντας υλικά σύγχρονα όπως αλουμίνιο και πλαστικό ή παραδοσιακά όπως ξύλο και ύφασμα, τα συστήματα πέργκολας ταιριάζουν σε κάθε χώρο ανάλογα με τις αισθητικές απαιτήσεις που επιβάλλει η αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Τα σύγχρονα συστήματα πέργκολας επιτρέπουν την αποτελεσματική προστασία ενός χώρου από τη βροχή και τον αέρα και συνδυαζόμενα με συστήματα αιθρίων αποτελούν ιδανική λύση για την ημιμόνιμη κάλυψη ανοικτών χώρων.

Οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής επιτρέπουν την κάλυψη χώρων με ασυνήθιστες διαστάσεις ή σχήματα με κατασκευές σταθερές ή πτυσσόμενες. Οι πτυσσόμενες πέργκολες προσφέρουν σύγχρονες αισθητικά λύσεις καθώς το ύφασμα μπορεί να τοποθετηθεί σε στυλ Roman. Από την άλλη, όταν είναι απαραίτητη η κατασκευή αιθρίων με αψιδωτή κλίση, χρησιμοποιούνται πολυκαρβονικά υλικά τα οποία προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στις σταθερές κατασκευές.

...και αξιόπιστες κατασκευές.

Τα συστήματα πέργκολας που κατασκευάζουμε καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες στο χώρο σας. Ακολουθώντας σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής, τα συστήματα πέργκολας είναι ικανά να στεγάσουν το χώρο σας αποτελεσματικά παρέχοντας προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Χρησιμοποιώντας υφάσματα τύπου black out με ειδικές επιστρώσεις για προστασία από την ακτινοβολία UV, η θερμοκρασία του χώρου σας παραμένει σε χαμηλά επίπεδα ακόμα και σε μέρες με αυξημένη ηλιοφάνεια. Η δυνατή βροχή δεν είναι πια πρόβλημα. Τα κατάλληλα λούκια απορροής και τα αδιαβροχοποιημένα υφάσματα με πλαστικοποιημένη στιλβωμένη επιφάνεια προσδίδουν εξαιρετικές ιδιότητες στην κατασκευή παρέχοντας πλήρη στεγανοποίηση. Ακόμα, οι σκελετοί βαρέως τύπου με ενισχυμένα προφίλ αλουμινίου θα εξασφαλίσουν ότι η πέργκολα σας θα αντέξει σε πολύ ισχυρούς ανέμους της τάξης των 9 μποφόρ.

Πλαισιώνοντας τις κατασκευές μας με μηχανισμούς αυτοματοποίησης, η πέργκολα μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, προσφέροντας σας ιδανικές συνθήκες περιβάλλοντος και μέγιστη προστασία για το σύστημα σας.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχική ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Συστήματα Σκίασης

Η κατάλληλη τέντα θα σας προσφέρει απτελεσματική σκίαση και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Μελετάμε το χώρο σας και διαμορφώνουμε το σύστημα σκίασης που καλύπτει τις ανάγκες σας...

Περισσότερα...

Στέγαση Υπαίθριων Χώρων

Στεγάστε αποτελεσματικά υπαίθριους ή ημιυπαίθριους χώρους με σύγχρονα συστήματα αιθρίων που προσφέρουν υψηλή αισθητική και αποτελεσματική μόνωση. Κατασκευάζουμε λύσεις για κάθε χώρο...

Περισσότερα...

Δείτε τα έργα μας!

Τα έργα μας περιλαμβάνουν αίθρια, συστήματα σκίασης, αρχιτεκτονικές κατασκευές και πέργκολες σε κατοικίες και σε επαγγελματικά κτίρια. Δείτε φωτογραφίες των πιο γνωστών μας έργων...

Έκθεση φωτογραφιών...

Διαδώστε το!