ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Στην Χ. Γκίνης χρησιμοποιούμε πάντα μηχανισμούς και αυτοματισμούς που πληρούν τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Με αυτό το κριτήριο επιλέγουμε τα προϊόντα της Somfy, η οποία είναι η νούμερο ένα εταιρία παγκοσμίως σε μηχανισμούς και αυτοματισμούς για τέντες και συστήματα σκίασης με προϊόντα αξιόπιστα, αθόρυβα και απλά στη χρήση τους προσφέροντας ασφάλεια και προστασία σε κάθε κατοικία και κτήριο.
 
Η γαλλική εταιρεία Somfy είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών μηχανισμών και αυτοματισμών για εφαρμογές εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, οικιακά ρολά και πολλά άλλα.Οι αυτοματισμοί που προσφέρει προσαρμόζονται σε κάθε κατασκευή και περιλαμβάνουν μηχανισμούς κίνησης, ασύρματα χειριστήρια, αισθητήρες ανέμου και αισθητήρες ηλιοφάνειας κ.α.

Τα ασύρματα χειριστήρια της Somfy προσφέρουν νέες δυντατότητες και μεγάλη ευελιξία στις εγκαταστάσεις ηλεκτροκίνητων τεντών καθώς για την τοποθέτηση τους απαιτείται μόνο παροχή ρεύματος.

Με τα ασύρματα τηλεχειριστήρια και τους ασύρματους διακόπτες, μπορείτε όχι μόνο να ελέγξετε την τέντα σας από απόσταση, αλλά και να προγραμματίσετε τη λειτουργία της.

Τα εξελιγμένα χειριστήρια τεντών διαθέτουν εξελιγμένες λειτουργίες που περιλαμβάνουν καταστάσεις προγραμματισμού ("σενάρια") με βάση τις αποθηκευμένες επιλογές σας ή τις εποχές και τις ώρες ηλιοφάνειας.

Οι δυνατότητες των χειριστηρίων της Somfy θα καλύψουν κάθε απαίτηση περιλαμβάνοντας εβδομαδιαίο προγραμματισμό που επιτρέπει να προγραμματίζετε διαφορετικά κάθε ημέρα της εβδομάδας, προγραμματισμένες ώρες κλεισίματος που προσαρμόζονται στην εποχή και κατάσταση «ασφάλειας» που δημιουργεί τεχνητή παρουσία όταν λείπετε.

Οι αυτοματισμοί της Somfy ελέγχουν διαρκώς τις καιρικές συνθήκες και εξασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες στο χώρο σας παράλληλα με την ασφαλή λειτουργία του συστήματος σκίασης. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των σύγχρονων εγκαταστάσεων που κάνουν χρήση αυτοματισμών.

Οι αισθητήρες ηλιοφάνειας χρησιμοποιούνται σε τέντες με σύστημα ηλεκτροκίνησης και διατίθονται σε ασύρματη και ενσύρματη εκδοχή. Σε περίπτωση ηλιοφάνειας κατεβάζουν αυτόματα την τέντα για να επιτευχθεί η επιθυμητή σκίαση. Οι αισθητήρες λειτουργούν με φωτοβολταϊκά κύτταρα και είναι διακριτικοί και συμπαγείς ώστε να μην αλλοιώνουν την αισθητική του κτιρίου.

Οι αισθητήρες αέρα είναι ειδικά σχεδιασμένα ανεμόμετρα που μετράνε την ταχύτητα του ανέμου συνεχώς και ανεβάζουν αυτόματα την τέντα όταν ο αέρας ξεπεράσει ένα προκαθορισμένο όριο (από 10 έως 50 χλμ/ώρα). Αποτρέπουν το σχίσιμο του πανιού και μειώνουν τις καταπονήσεις του συστήματος παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της τέντας.

Οι μηχανισμοί και τα μοτέρ κίνησης της Somfy είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές συνδυάζοντας την μεγάλη αντοχή στο χρόνο με προηγμένες δυνατότητες.

Οι μονάδες κίνησης της Somfy είναι διαθέσιμες για πολλαπλές εφαρμογές συστημάτων σκίασης και διαθέτουν πρωτοποριακά χαρακτηριστικά όπως ενσωματωμένο ασύρματο έλεγχο.

Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία τους, αποθηκεύουν αυτόματα τις ρυθμίσεις για το άνοιγμα και το κλείσιμο της τέντας για τέλειο άνοιγμα και κλείσιμο κάθε φορά. Φροντίζουν ώστε το πανί να είναι τέλεια τεντωμένο κάθε φορά και δεν ζορίζουν το ρολό εάν αυτό κολλήσει. δυνατότητα προγραμματισμού της «αγαπημένης μου θέσης».

Για περισσότερη ασφάλεια σταματούν αυτόματα το πανί της τέντας και το ανεβάζουν σε περίτπωση που η τέντα συναντήσει κάποιο εμπόδιο.

Μπορείτε να επιλέξετε μηχανισμό κίνησης με εφεδρική μονάδα που λειτουργεί την τέντα χειροκίνητα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχική ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Συστήματα Σκίασης

Η κατάλληλη τέντα θα σας προσφέρει απτελεσματική σκίαση και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Μελετάμε το χώρο σας και διαμορφώνουμε το σύστημα σκίασης που καλύπτει τις ανάγκες σας...

Περισσότερα...

Στέγαση Υπαίθριων Χώρων

Στεγάστε αποτελεσματικά υπαίθριους ή ημιυπαίθριους χώρους με σύγχρονα συστήματα αιθρίων που προσφέρουν υψηλή αισθητική και αποτελεσματική μόνωση. Κατασκευάζουμε λύσεις για κάθε χώρο...

Περισσότερα...

Δείτε τα έργα μας!

Τα έργα μας περιλαμβάνουν αίθρια, συστήματα σκίασης, αρχιτεκτονικές κατασκευές και πέργκολες σε κατοικίες και σε επαγγελματικά κτίρια. Δείτε φωτογραφίες των πιο γνωστών μας έργων...

Έκθεση φωτογραφιών...

Διαδώστε το!